Despre noi

Produsele noastre sunt


Cine suntem

ALCHEMIA a fost infiintata in Brescia, Italia, în primăvara anului 2007 și a întruchipat o experiență de peste treizeci de ani de activitate desfășurata de fondatorii săi în domeniul substanțelor chimice fine. Societatea, este în prezent structurata și dotata cu toate mijloacele necesare pentru o creștere progresivă și în conformitate cu principiile cele mai avansate de calitate și tehnologie.
Capacitatea sa de producție este acum dimensionata pentru a satisface orice nevoie, atât din punct de tehnic cat și de ordin cantitativ și toate procedurile au fost pregătite pentru obținerea certificării UNI EN ISO 9001: 2000. Atunci când se părea că nu mai era nimic de descoperit în acest domeniu, iata ca se materializează dorința de a fi o companie modernă, fiabilă, flexibilă și în pas cu nevoile timpului său.
De aici rezultă ALCHEMIA, care prin studiul sistematic al industriilor și a progreselor tehnice în sistemele de producție, proiectează și produce o gamă completă de produse chimice de cercetare, ajuta la producerea, întreținerea si curatirea industriala.
Gama de produse al liniei industriei este cu adevărat completă și este formată din peste 300 de formulări diferite, de la trei sute șaizeci de grade în toate sectoarele de producție moderne.
ALCHEMIA este astazi o companie cu sistem de calitate UNI EN ISO 9001: 2009.

In a doua jumătate a anului 2016, producătorul italian ALCHEMIA, a decis să intre pe piața din România. SC RECOALCHEM SRL este distribuitor autorizat ALCHEMIA.Scurt istoric

produse de curatat inovatoare (2)
alchemia universitate mase plastice
ucraina alchemia
eco mondo
produse de curatat inovatoare (4)